Over ons

It's mine! is een initiatief van BoBConcepts.com en Treebits.nl

 

Een Nederlands initiatief, gevestigd in Utrecht en we willen wat doen aan de berg verloren spullen in de wereld die nooit wordt opgehaald omdat de eigenaar simpelweg niet weet waar de spullen zijn, en de vinder niet weet wie de eigenaar is.  

 

4000 notebooks , 2500 laptops en 10.000 telefoons worden er jaarlijks gevonden op Schiphol. En dat is maar een fractie van wat op straat, in het bos, in theaters, bussen, winkels en treinen achterblijft. 

 

We hopen bij te dragen aan minder verspilling door niet teruggevonden voorwerpen terug te bezorgen, we hopen bij te dragen aan kostenvermindering voor huishoudens door spullen niet opnieuw te hoeven kopen, en we hopen een bijdrage te leveren aan het gevoel van zekerheid en vertrouwen van mensen die iets verliezen; het komt goed, de vinder kan mij vinden. 

 

We streven naar algemene verkrijgbaarheid bij alle logische verkooppunten als cadeauwinkels, elektronicawinkels, boekwinkels, sportwinkels, webwinkels, drogisterijen, sportkantines en verspreiding door verzekeraars. 

 

Onze ambitie is om alle waardevolle spullen binnen 1 uur te kunnen identificeren bij verlies. We ontwikkelen daarom door met apps,  nieuwe vormen en toepassingen.